Jdi na obsah Jdi na menu

Hammerfall se s novou deskou a doprovodem chystají dobýt Prahu!

27. 1. 2015

Live: Hammerfall                        Special guests: Orden Ogan ,  Serious Black

Datum: 06.02.2015                                                 Místo: MeetFactory, Praha

hammerfall_2015.jpgHammerfall (foto - zdroj: ticketpro.cz)

Jsou zpátky! Po rok a půl dlouhé tvůrčí pauze se švédská pětka Hammerfall vrací plně nabita energií. Kapela, která na konci 90. let způsobila r(E)voluci power metalu a během dvou dekád dala světu osm řadovek, několik výběrů a živáků, má pro své fanoušky novou desku s názvem „r(E)volution“.

Jak v oficiálním traileru (české výroby!) říká frontman Joacim Cans, skupina do ní investovala spousty času, snahy a peněz a i proto Hammerfall nikdy nezněli líp než dnes.

Nové album obvykle následuje koncertní turné a Joacim, Oscar a spol. nejsou výjimkou. Jediný koncert World Wide r(E)volution Tour v Česku mají Hammerfall (i s Hectorem) naplánovaný na pátek 6. února do pražského klubu MeetFactory.

Jako speciální host koncertu zahraje Orden Ogan - německá formace, která svůj fantasy-power metal umně doplňuje prvky progressive a folk metalu. Večírek začne melodický power metalový sextet, který pod názvem Serious Black poskládali Roland Grapow (Masterplan, ex-Helloween) a Mario Lochert (Emergency Gate, ex-Visions Of Atlantis).

Vstupenky na koncert jsou již vyprodané.

Pořadatel: www.pragokoncert.com