Jdi na obsah Jdi na menu

Hororoví Lordi přivezou novou monster show do České republiky!

25. 6. 2016

Live: Lordi

20.10.2016 Garage Club, Ostrava
21.10.2016 Sportovní hala, Hluk
22.10.2016 MeetFactory, Praha

lordi_2015.jpgLordi (foto: Angelika Špicarová)

Finská monstra Lordi nám na podzim hodlají předvést svou zbrusu novou desku, která bude plná vynikajícího hard rocku. Vydání alba se plánuje na září a v návaznosti na to, se kapela vypraví do tří měst České republiky v rámci „Lordi European Monstour 2016”.

Jejich mistrovská live show je plná kvalitní muziky, skvělých hororových masek a energické hard’n'heavy hudby, která se ihned zaryje do paměti. V současné chvíli Lordi na novinkovém počinu neustále pracují, ale už teď se můžete těšit na nové hororové masky, skvělou hardrockovou hudbu a propracovaný příběh ve stylu této skupiny.

lordi_18.11.2010.iii.jpgLordi (foto: Angelika Špicarová)

Frontman kapely mistr Lordi říká: „Skládám neustále. Jsem schopen si představit a zahrát všechno v hlavě. Baskytarové linky, do toho bicí, kytary, zpěv. Snad nikdy jsem si nevzal kytaru nebo klávesy, abych to slyšel. Nepotřebuju to. A skládám pořád – na turné, když řídím, prostě pořád. Je to jako rádio v mé hlavě.”

Přijďte se podívat na nové masky a nechte se postrašit ve společnosti zbrusu nové hudby i největších hitů finských monster Lordi. Jejich koncerty se uskuteční v ostravském Garage Clubu, ve Sportovní hale v Hluku a v pražském klubu MeetFactory.

Vstupenky jsou k dispozici za cenu 650,- Kč (platnou do 31. srpna, poté se budou lístky zdražovat) na webových stránkách mastersofrock.cz nebo v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art.