Jdi na obsah Jdi na menu

Jakob s Arms and Sleepers vystoupí v Praze!

19. 1. 2016

Live: Jakob + Arms and Sleepers                                 

Datum: 04.05.2016              Místo: Vila Štvanice, Praha

jakob-2016.jpgJakob (foto - zdroj: GoOut.cz)

Post-rocková legenda Jakob z Nového Zélandu se vrací do Evropy a zastaví se i v Praze. Ve Vile Štvanice je doplní Američané Arms and Sleepers, kteří se představí v rámci speciálního setu jako čtyřčlenná kapela.

Jakob se po osmileté odmlce vrátili s výborným albem „Sines”, které představí i na svém pražském koncertě. Kapela, která ohromila post-rockové publikum již svým debutem „Subsets Of Sets” z roku 2002, má za sebou velmi bohatou koncertní historii. Vystupovali a jeli turné s takovými kapelami, jakou jsou Tool, Isis nebo Pelikan.

Arms and Sleepers v Praze odehrají speciální set. Duo Max Lewis a Mirza Ramic přizvalo další dva hostující muzikanty a představí tak svou hudbu netradičně jako čtyřčlenná skupina. Nové aranže dostanou jak skladby z aktuálního alba „Swim Team”, tak i ty z předchozích úspěšných desek jako „Black Paris 86” nebo „Matador”.

Novozélandský post-rock Jakob a americký ambientní trip hop Arms and Sleepers v netradičním podání se představí ve středu 4. května v krásném a unikátním prostoru pražské Vily Štvanice.

Předprodej vstupenek na pražský koncert probíhá na webu GoOut.cz za 333,- Kč.