Jdi na obsah Jdi na menu

Jamajská superstar Tarrus Riley bude koncertovat v Praze!

18. 9. 2014

Live: Tarrus Riley, Dean Fraser & Black Soil Band

Datum: 23.09.2014                                  Místo: Lucerna Music Bar, Praha

tarrusriley2014.jpgTarrus Riley (foto - zdroj: musicbar.cz)

České publikum se dočká druhé šance vidět a slyšet jeden z největších hlasů jamajského reggae nového milénia! Tarrus Riley je nejen zářivou superstar tohoto žánru, ale také velký inovátor, který v sobě snoubí talent, pracovitost, charisma, skvělé texty a jedinečnou práci s hlasem.

Stačí si poslechnout libovolnou písničku z některého z jeho čtyř dosud vydaných alb a dáte nám za pravdu, že tady se opravdu vyplatí zbystřit. Svými texty dokonale popisuje hry babylonského systému, seznamuje posluchače s kořeny afro-americké diaspory a zároveň ukazuje učení Rastafariho jako zdravou životní filozofii pro 21. století.

Začátkem února 2014 vydal nové album „Love Situation“, které je věnováno odkazu rock steady. Tarrus Riley přijede zazpívat 23. září do pražského Lucerna Music Baru za doprovodu Deana Frasera a své kapely Black Soil Band.

Vstupenky za 450,- Kč + poplatky prodejce jsou k dispozici na musicbar.cz a v sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a GoOut.cz. Cena na místě v den koncertu bude 550,- Kč.

Web: lucerna.musicbar.cz