Jdi na obsah Jdi na menu

James Harries chystá velký pražský koncert!

11. 8. 2016

Live: James Harries      Special guest: Maella

Datum: 12.10.2016        Místo: Lucerna Music Bar, Praha

james-harries-2016.jpgJames Harries (foto - zdroj: Lucerna Music Bar)

Britský písničkář James Harries vydal na sklonku loňského roku úspěšné album „Until The Sky Bends Down” na domácím labelu Tranzistor. Se svým singlem „Salvation” se držel dva měsíce na Evropa 2 Music chart v TOP 5.

Charismatický zpěvák vyrazí na evropské turné, kde ho na koncertech doprovodí kapela The Volunteers a exluzivní hosté. Speciální vystoupení Jamese Harriese se uskuteční 12. října v pražském Lucerna Music Baru, kde se jako host představí nadějná zpěvačka a objev roku Maella. Další zastávkou pak bude koncert v legendárním vídeňském klubu Haus Der Musik či v Haarlemu, Amsterdamu, Dortmundu, Hannoveru, Ostravě, Olomouci, Plzni, Maastrichtu a dalších městech.

Album „Until The Sky Bends Down” mělo skvělé ohlasy u veřejnosti i hudebních kritiků, fanoušky si však zpěvák získal i předchozí deskou, kterou jako první na světě natočil na mobilní telefon. Časopis Rolling Stone ho označil jako „Zlatý hlas” a světovými médii je často přirovnáván ke jménům jako Jeff Buckley nebo Damien Rice. Kromě koncertování se Harries věnuje komponování filmové hudby (např. „Lidice”, „Bobule”, „Feťáci z New Yorku”).

Vstupenky jsou k dispozici za 300,- Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu musicbar.cz nebo v sítích GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu budou lístky za 370,- Kč.