Jdi na obsah Jdi na menu

Jediný letošní koncert Mariky Gombitové proběhne v Praze!

24. 5. 2017

Live: Marika Gombitová                    

Datum: 02.12.2017                                          Místo: Tipsport Arena, Praha

marika-gombitova_2017.jpgMarika Gombitová (foto - zdroj: marikagombitovaofficial.com)

Marika Gombitová oslavila loni velký návrat na scénu populární hudby. Ani letos na své fanoušky nezapomene a tentokrát je potěší v České republice. Jediný její letošní koncert se uskuteční 2. prosince v pražské Tipsport Areně. Nebudou chybět ani interpreti nastupující generace. Účast na akci už nyní potvrdili Martin Chodúr a Adam Mišík.

Marika Gombitová patří mezi nejúspěšnější slovenské zpěvačky a skladatelky. V loňském roce doslova uhranula své příznivce narozeninovým galakoncertem, který uspořádala při příležitosti svého životního jubilea. Silné pozitivní reakce ji podpořily v odhodlání vystoupit 2. prosince v pražské Tipsport Areně.

Marika Gombitová se řadí také mezi nejoblíbenější slovenské umělkyně. Nahrála devět profilových alb, prodala více než milion nosičů. Absolvovala téměř pět set koncertů doma i v zahraničí. Je držitelkou mnoha významných hudebních ocenění. Návštěvníci pražské show se mohou těšit na silný emotivní zážitek, který dokáží její písně vyvolat.

Programu jediného letošního vystoupení budou vévodit hity z celé kariéry Mariky Gombitové, které zazpívá nejen ona sama, ale některé představí výše jmenovaní i zatím ještě neoznámení hosté. „Považuji za čest, že budu zpívat Maričinu píseň Ave Maria, která patří do adventního času,” prozradil Martin Chodúr.

Vstupenky na „Vánoční koncert – Sen Mariky Gombitové” jsou k dispozici v sítích Ticket-Art a Ticketportal v cenových relacích od 590,- Kč do 2390,- Kč.