Jdi na obsah Jdi na menu

Justin Bieber vystoupí premiérově v České republice!

23. 12. 2015

Live: Justin Bieber

Datum: 12.11.2016                                     Místo: O2 Arena, Praha

justin-bieber-2016.jpgJustin Bieber (foto - zdroj: O2 Arena)

Justin Bieber oznámil termíny mezinárodního turné nazvaného „Purpose World Tour”, které zahájí 14. září v Berlíně. V jeho rámci se také představí poprvé v Praze, a to 12. listopadu. Do České republiky tak dorazí už jako dvaadvacetiletý.

Evropské části turné předchází vyprodané koncerty ve více než šedesáti amerických a kanadských městech. Turné bude propagovat nové album „Purpose”, které je nabité obrovskými hity.

Fanoušci uvidí dynamickou živou show v rámci třiceti evropských zastávek. Turné je pořádáno agenturou AEG Live’s Concerts West a bude probíhat v arénách po celé Evropě. Koncertní šňůra zahrnuje Velkou Británii, Francii, Německo, skandinávské a další země včetně České republiky.

Neutuchající zájem o všechny hudební novinky z dílny Justina Biebera pokračuje dál s novým albem, které dosáhlo na první místo v žebříčcích poslechovosti ve více než 100 zemích světa. Úspěšnost alba „Purpose” dokazuje, že hned 17 jeho songů se objevilo v jednom týdnu v žebříčku HOT100 americké hitparády Billboard. Tímto husarským kouskem porazil legendární Beatles nebo rappera Drake. Další úspěch zaznamenala nahrávka „Purpose” na hudební platfomě Spotify, kde během prvního týdne dosáhla vice než 200 milionů přehrání.

Zbývající vstupenky na pražský koncert Justina Biebera jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal za 1390,- Kč.

Album, podepsané CD, vinyly nebo jiné zboží z limitované edice je možné objednávat prostřednictvím online obchodu na smarturl.it/JustinShop.