Jdi na obsah Jdi na menu

Kanadská kapela The Blue Stones zahraje poprvé v Praze!

18. 6. 2021

Live: The Blue Stones         

Datum: 04.04.2022                                          Místo: Café V lese, Praha

the-blue-stones.jpgThe Blue Stones (foto - zdroj: fource.cz)

„Už je to příliš dlouho, co jsme naposled hráli naživo, proto do turné dáme každou kapku naší energie, co v sobě po tomhle roce máme,” říká Tarek Jafar, frontman kanadských alternativních rockerů The Blue Stones, kteří s druhou deskou „Hidden Gems” přijedou do Prahy na svůj vůbec první samostatný koncert.

Když zpěvák a kytarista Tarek Jafar s bubeníkem Justinem Tessierem založili The Blue Stones, nebyli si vůbec jistí, kým vlastně jsou, natož kam chtějí směřovat. Jediné, co věděli na tisíc procent, bylo, že svůj sen chtějí prožívat společně. Krátce nato začali vydávat první písně, z nichž nakonec v roce 2018 poskládali debut „Black Holes”, jenž zachycuje jejich společné hledání, nejen hudební, ale i existenciální.

Díky tomuto debutu si jich všiml i producent Paul Meany, který produkoval například desku „Trench” od Twenty One Pilots. Kapele dodal odvahu a ubezpečil ji, že ke svému snu stát se velkými hvězdami rozhodně vyrazila tím správným směrem. Spolu pak nahráli letošní album „Hidden Gems” s pilotním singlem „Shakin' Off the Rust”, což je sebejistá skladba o nově nalezené identitě obou hudebníků.

Kanadská skupina The Blue Stones vystoupí 4. dubna 2022 v pražském klubu Café V lese. Vstupenky za 390,- Kč jsou k dispozici na fource.cz nebo v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketmaster.