Jdi na obsah Jdi na menu

Koncert Alvara Solera se pro velký zájem přesouvá!

20. 11. 2016

Live: Alvaro Soler

Datum: 18.02.2017                             Místo: Forum Karlín, Praha

alvaro-soler-2016.jpgAlvaro Soler (foto - zdroj: alvarosoler.com)

Alvaro Soler se chystá na svůj první koncert v Praze. Španělský zpěvák, který si zazpíval se slavnou Jennifer Lopez, vystoupí 18. února ve Foru Karlín.

Alvaro Soler vyprodal během několika dní pražský klub Roxy. Jeho koncert se proto přesouvá do větších prostor Fora Karlín. Všechny dříve zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a datum vystoupení se nemění.

Alvaro Soler je pětadvacetiletý zpěvák a skladatel původem z Barcelony. V Evropě prorazil se svým hitem „El Mismo Sol”, který mu vynesl několik zlatých i platinových ocenění. Singl se dočkal i druhé španělsko-anglické verze, která vznikla ve spolupráci se zmiňovanou Jennifer Lopez. Píseň mu otevřela brány do světové pop music a bodovala v britských i amerických hitparádách.

Letos v červnu vydal Alvaro Soler svou debutovou desku „Eterno Agosto”. Na důkaz toho, že je muzika jeho vášní, říká: „Hudba byla vždy nedílnou součástí mého života. Kdykoliv jsem procházel těžkým obdobím, pomohlo mi se do ní po hlavě ponořit.”

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici na webu fource.cz nebo v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketpro za 650,- Kč.