Jdi na obsah Jdi na menu

Legendární britská kapela Placebo zavítá do České republiky!

28. 3. 2016

Live: Placebo

Datum: 08.11.2016                                                Místo: Forum Karlín, Praha

002---placebo.jpgPlacebo (foto: Angelika Špicarová)

Londýnská formace Placebo letos slaví 20. výročí od vydání svého debutového alba „Placebo” a vyráží na koncertní turné, které zahrnuje i Českou republiku, kam se vrátí po třech letech od svého posledního vyprodaného koncertu.

Placebo vystoupí 8. listopadu v pražském Foru Karlín, kde představí zásadní skladby své dvě desítky let trvající kariéry. Kapela slibuje odehrát setlist složený z písní ze všech svých alb.

006---placebo.jpgPlacebo (foto: Angelika Špicarová)

„Řekněme, že zahrajeme i pár skladeb, u kterých jsem se zapřísáhl, že je již nikdy hrát nebudeme. Myslím ale, že nastal čas, abychom si přiznali, že je mnoho fanoušků Placebo opravdu chce slyšet. Měli s námi velkou trpělivost, protože jsme naše komerčně nejúspěšnější písničky jen málokdy hráli. A turné k 20. výročí se jeví jako ta správná příležitost, abychom tak učinili. Je to naším záměrem. Tohle turné je pro nás a pro naše příznivce velká šance znovu si připomenout náš raný materiál. Takže pokud nás chcete vidět, jak hrajeme písně jako Pure Morning a Nancy Boy, které jsme během posledních 10 let nehráli a asi už v budoucnu hrát nebudeme, měli byste některý z našich koncertů navštívit! A navíc pro vás máme připraveno pár překvapení.” Dodává zpěvák Brian Molko.

Vstupenky na pražský koncert skupiny Placebo, která již dlouhá léta patří ke špičce alternativní rockové scény, jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro za jednotnou cenu 1290,- Kč.

Pořadatel: livenation.cz