Jdi na obsah Jdi na menu

Legendární britský kytarista Jeff Beck vystoupí na Pražském hradě!

23. 4. 2014

Live: Jeff Beck 

Datum: 04.06.2014                           Místo: Jízdárna Pražského hradu, Praha

jeff_beck_2014.jpgJeff Beck (foto - zdroj: Wikipedia)

Jeff Beck, držitel osmi cen Grammy, jeden z nejdůležitějších a nejvlivnějších sólových kytaristů historie, vystoupí 4. června ve 20:00 hod. na open air koncertě na Terase Jízdárny Pražského hradu.

Jeff Beck není typická kytarová legenda. Jeho cílem je ve skutečnosti to, aby se vám při poslechu jeho hudby podařilo zapomenout, že hraje na kytaru….“

Oproti prvnímu tuzemskému vystoupení před třemi lety, kdy propagoval zatím poslední studiové album "Emotion & Commotion", přijede s jinou - a opět špičkovou - doprovodnou kapelou - baskytaristkou Rhondou Smith, houslistkou Lizzie Ball, bubeníkem Jonathanem Josephem a kytaristou Nicolasem Meierem.

Jeff Beck, který letos oslaví sedmdesátiny, nepřestává tvořit a navazovat zajímavé spolupráce. Na podzim 2013 absolvoval například turné se členem Beach Boys Brianem Wilsonem a letos v létě vyrazí na společnou šňůru se ZZ Top. V několika rozhovorech také naznačil, že právě připravuje další album, které nebude v “západním stylu” a ke kterému ho inspiruje spolupráce s jeho současnou kapelou.

Koncert pořádá Správa Pražského hradu.

Vstupenky v cenových relacích 900,- Kč1200,- Kč jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketstream.

Více informací: www.kulturanahrade.cz