Jdi na obsah Jdi na menu

Legendární písničkář Joshua Radin posadí Pražáky na zadek!

1. 11. 2015

Live: Joshua Radin

Datum: 31.01.2016                                        Místo: Lucerna Music Bar, Praha

joshua-radin-2016.jpgJoshua Radin (foto - zdroj: Lucerna Music Bar)

Joshua Radin ležel natažený na posteli stockholmského hotelu, když skládal své nové album. Den strávený v posteli se zdá být kontraintuitivním přístupem k produktivitě, ale po pocitu, že jeho tvůrčí studnice nadobro vyschla, Radin zčistajasna složil nejsilnější materiál své kariéry poté, co se obrátil o devadesát stupňů. Jmenuje se „Onward and Sideways” a mistrně a upřímně zachycuje prožitek naprostého a bezmezného zamilování se, s veškerou radostí a váháním, strachem a pochybnostmi, které lásku doprovázejí.

Téma lásky a komplikací, které ji prostupují, je Radinova silná skladatelská parketa. I když Radin nikdy nechtěl vystupovat před publikem, neměl příliš na vybranou, když se jeho vůbec první písnička „Winter” objevila v epizodě úspěšného seriálu „Scrubs”. Výsledkem byl nahrávací kontrakt, stovky koncertů po celém světě, stovky tisíc prodaných desek, chvála kritiky, účinkování v The Tonight Show a Conan, i to, že se jeho skladby objevily ve vice než 150 různých filmech, reklamách a televizních programech.

Na nahrávání „Onward and Sideways”, svého šestého studiového alba, si Radin přizval hvězdný tým tvořený Sheryl Crow, která s ním zpívá sladce akustický duet v „Beautiful Day”, nebo Mattem Chamberlainem (Elvis Costello, David Bowie), kytaristou Gregem Leiszem (Jackson Browne, Willie Nelson), klávesovým hráčem Patrickem Warrenem (Bob Dylan, Emmylou Harris) a producentem/kytaristou Tony Bergem (The Replacements, Lucius).

Joshua Radin vyrazil se svou poslední deskou „Onward and Sideways” do světa a 31. ledna zahraje své love songy v komorní atmosféře Lucerna Music Baru i pražskému publiku.

Koncert je z větší části k sezení, vstupenky se tedy prodávají následovně:

Sezení v sítích Ticketpro a Ticketportal za 390,- Kč, 440,- Kč a 490,- Kč + poplatky. Stání na pokladně a webu Lucerna Music Baru a v síti GoOut.cz za 290,- Kč + poplatky. Na pokladně LMB bez poplatků.