Jdi na obsah Jdi na menu

Lenny Kravitz představí nové album v České republice!

24. 1. 2018

Live: Lenny Kravitz

Datum: 02.06.2018                                       Místo: O2 Arena, Praha

021---lenny-kravitz.jpgLenny Kravitz (foto: Angelika Špicarová)

Lenny Kravitz oznámil termíny evropského turné. Jeho součástí je i vystoupení v České republice. To se uskuteční 2. června v pražské O2 Areně. Koncertní šňůra proběhne v rámci podpory nové desky, která vyjde v průběhu jara.

Lenny Kravitz je považován za jednoho z prominentních hudebníků naší doby, který překračuje žánr, styl, rasu i třídu. Našel zalíbení ve vlivech rocku, funku nebo soulu šedesátých a sedmdesátých let. Během téměř třicetileté kariéry se proslavil jako talentovaný skladatel, producent a multiinstrumentalista. Vydal deset studiových alb, jichž se po celém světě prodalo přes 38 milionů kusů. Získal čtyři ceny Grammy a zároveň je držitelem rekordu jako nejčastěji oceňovaný umělec v kategorii Nejlepší mužský rockový pěvecký výkon.

Muzikantské úspěchy a jeho všestrannost mu umožnily proniknout i mimo rámec hudebního průmyslu. Lenny Kravitz se objevil v kritikou kladně přijatém filmu „Precious”, ve dvou dílech kasovního trháku „Hunger Games” nebo ve snímku „Komorník”, který režíroval Lee Daniels. Od roku 2003 se věnuje své kreativní firmě Kravitz Design Inc., jenž poskytuje obchodní a rezidenční služby v oblasti designu, vývoje produktů a značek.

Vstupenky na pražský koncert Lennyho Kravitze budou od 26. ledna k dispozici v předprodejní síti Ticketportal v cenovém rozmezí od 1290,- Kč do 1790,- Kč.