Jdi na obsah Jdi na menu

Lola Marsh míří premiérově do České republiky!

21. 8. 2017

Live: Lola Marsh                                  

Datum: 22.10.2017                    Místo: Palác Akropolis, Praha

lola-marsh_2017.jpgLola Marsh (foto - zdroj: palacakropolis.cz)

Zatímco na Slovensku má izraelská skupina Lola Marsh zástupy fanoušků, v České republice vystoupí letos poprvé. Představí se 22. října v pražském Paláci Akropolis.

V roce 2015 koncertovali na festivalu Pohoda ještě jako neznámá kapela. Hned poté se však Lola Marsh zařadili mezi nejžádanější jména tohoto festivalu. Podruhé na Pohodě hráli pro více než 20 tisíc lidí a tento rok vystoupili jako jediná zahraniční formace na Pohodě potřetí za sebou.

Mezitím podepsali smlouvu s úspěšným vydavatelstvím Anova Music, na kterém vydali EP „You´re Mine”. Titulní skladba se po zveřejnění na spotify dostala mezi tři nejvirálnější hity. V lednu k ní natočili v izraelské poušti krásný a působivý videoklip.

Poslední dva roky jsou Lola Marsh víc na koncertech po celém světě než doma a v rámci evropského turné k vydání dlouho očekávané debutové desky se Gil a Yael s kapelou představí i českému publiku.

Vstupenky na pražské vystoupení Lola Marsh za 350,- Kč (+ případné poplatky) jsou k dispozici na webu palacakropolis.cz nebo v předprodejních sítich GoOut.cz a Ticketpro.