Jdi na obsah Jdi na menu

Machine Gun Kelly zavítá premiérově do České republiky!

20. 9. 2015

Live: Machine Gun Kelly

Datum: 22.11.2015                                          Místo: Forum Karlín, Praha

machine-gun-kelly-2015.jpgMachine Gun Kelly (foto: Casey McPerry)

Machine Gun Kelly známý pod zkratkou MGK se poprvé chystá do České republiky. Rodák z Houstonu, který své texty sype rychlostí kulometu, se představí 22. listopadu v pražském Foru Karlín.

Vlastním jménem Richard Colson Baker se na scéně objevil celkem nenápadně. Hudební kariéru začal psát v roce 2009, když jako historicky první běloch vyhrál soutěž talentů v newyorkském Apollo Theater. Ačkoliv se narodil v Houstonu, ústředním tématem jeho tvorby je Cleveland, kam se s tátou přestěhoval, když mu bylo čtrnáct let.

Virální hit „Chip Off The Block” mu vynesl smlouvu s labelem Bad Boy a spolupráci s P. Diddym. Pozornost si později získal především punk hip hopovým singlem „Wild Boy”, na kterém mu hostoval Waka Flocka Flame. V roce 2012 debutoval s albem „Lace Up”, s nímž v žebříčku Billboard 200 obsadil hned 4. místo.

Release dlouho očekávané druhé studiové desky „General Admission” se chystá na říjen letošního roku a pražské publikum se tak může těšit jak na starší, tak fungl nové věci. Právě probíhající americké turné potvrzuje, že živáky má Kelly v krvi a že právem patří mezi to nejlepší, co současný rap nabízí.

Vstupenky na pražský koncert za 695,- Kč jsou k dispozici na GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketpro.

Pořadatel: fource.cz