Jdi na obsah Jdi na menu

Macy Gray bude koncertovat v České republice!

12. 10. 2016

Live: Macy Gray

Datum: 25.03.2017   Místo: Sono Centrum Music Club, Brno

macy_gray_giuliano_bekor-2017.jpgMacy Gray (foto: Giuliano Bekor)

Americká umělkyně Macy Gray oznámila koncertní turné, v jehož rámci se po dvou letech vrátí do České republiky. Vystoupí 25. března v brněnském Sono Centru.

Existují hlasy, ale také hlasy: silné, plné, sexy vokály, které vám v uších zní ještě dlouho poté, co písnička skončí. Macy Gray má právě takový hlas – a i díky němu bezpochyby patří mezi nejcharismatičtější a nejunikátnější umělce v současné populární hudbě.

Macy Gray, americká zpěvačka, skladatelka, herečka a matka tří dospívajících dětí se na scéně pohybuje od roku 2000, kdy celý hudební svět nadchla nahrávkou „On How Life Is”.

Macy Gray se dočkala značného uznání kritiky i vřelého přijetí posluchačů právě hned u svého debutového alba, které se celosvětově proslavilo vydařenou fúzí popu, rocku, hip hopu a soulu. Díky singlům jako „I Try” nebo „Why Didn´t You Call Me” se z umělkyně stala hvězda, se kterou pro příště museli všichni bez výjimky počítat.

Její pestrá kariéra obsahuje několik cen Grammy, Billboard, MTV nebo Brit Awards a rekordní prodeje ve výši více než 25 milionů. Originální skladby jí pomohly nastartovat vlastní cestu k úspěchu a získat fanoušky i kritiky po celém světě. Její hudba překračuje žánry, od experimentální přes alternativní rock až po retro disco a hip hop.

Jedinečný vzestup k mezinárodnímu věhlasu a cesta v hudební branži za posledních 14 let byly velmi zajímavé. Macy Gray je schopná přesně a osobitě vyjadřovat citovou stránku věcí a stav zamilovanosti. Vždy ale také dovedla být pěkně ostrá a na správných místech kousavá. Řadu svých songů dokázala tvrdě vyostřit a neskrývat nepříjemné věci.

Jako svobodná matka tří dětí a zavedená filmová i hudební umělkyně je Macy Gray nyní připravena sdílet svou cestu s celým světem. Desáté studiové album „Stripped” obsahuje jazzové úpravy starších hitů jako „I Try” nebo „Sweet Baby” a vyšlo letos v září.

Vstupenky na brněnský koncert Macy Gray jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro v cenových relacích od 890,- Kč do 2490,- Kč.