Jdi na obsah Jdi na menu

Magická houslistka Lindsey Stirling přijede do Prahy!

20. 9. 2016

Live: Lindsey Stirling

Datum: 01.03.2017                                 Místo: Forum Karlín, Praha

005---lindsey-stirling.jpgLindsey Stirling (foto: Angelika Špicarová)

Všestranná umělkyně Lindsey Stirling se v příštím roce vrátí do Prahy. Jedinečné vystoupení, kde kombinuje hru na housle s energií nabitými choreografiemi, proběhne 1. března ve Foru Karlín.

Lindsey Stirling je živoucím důkazem, že by se vždy mělo snít ve velkém. Možná proto inspirovala miliony příznivců po celém světě. Začalo to v roce 2012, kdy vydala debutové album a rychle se stala zářivou hvězdou na hudebním nebi.

Získala prestižní cenu Billboard Music Award v kategorii Top Dance/Electronic Album a dosáhla platinového ocenění v Německu, Rakousku, Švýcarsku, zlatého v Polsku a stříbrného ve Francii. Na youtube mají její videa více než miliardu zhlédnutí, což ocenil i časopis Forbes, který Lindsey zařadil na čtvrté místo nejlepších youtube umělců a učinil ji tak nejlépe hodnocenou ženou.

V srpnu letošního roku Lindsey Stirling vydala své třetí studiové album s příznačným názvem „Brave Enough” a fanouškům vzkazuje: „Moc bych si přála, aby lidé měli dostatek odvahy a dělali to, po čem v životě touží.”

Vstupenky na pražský koncert Lindsey Stirling jsou k dispozici na fource.cz, GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketpro za 840,- Kč.

Související:

Lindsey Stirling odehraje v Praze dva koncerty!