Jdi na obsah Jdi na menu

Milky Chance představí nové album v Praze!

13. 11. 2017

Live: Milky Chance                            

Datum: 17.02.2018                           Místo: Roxy, Praha

036---milky-chance.jpgMilky Chance (foto: Angelika Špicarová)

Německá skupina Milky Chance se chystá na svůj první samostatný koncert v České republice. Do pražského klubu Roxy přiveze 17. února aktuální desku „Blossom”.

Milky Chance založili spolužáci Clemens Rehbein a Philipp Dausch v roce 2012. Debutové album „Sadnecessary”, které vydali hned rok po svém vzniku, se stalo velmi úspěšným nejen v domácím Německu. Největší pozornost si získala skladba „Stolen Dance”, která bodovala snad ve všech evropských hiparádách a uspěla i ve Spojených státech. Videoklip k tomuto singlu čítá jen na YouTube 343 milionů zhlédnutí.

Formace se později objevila v show Jimmyho Kimmela či Jimmyho Fallona a zahrála si na festivalech Coachella nebo Lollapalooza v Chicagu. Před dvěma lety se Milky Chance poprvé ukázali i českému publiku na Overtone Festivalu v Praze.

Letos vydali Milky Chance v pořadí druhou nahrávku „Blossom” a stejně jako u první desky se produkce ujali sami. Z původních dvou se rozrostli o další dva členy a začali více pracovat s nástroji. „Při nahrávání jsme byli zvyklí dělat zvlášť s bicími a zvlášť se samply, které jsme vytvářeli například dupáním nebo klepáním. Teď se soustředíme na to, že hrajeme ve čtyřech. Vždycky jsme chtěli být živá kapela. Z toho v současnosti vycházíme.”

Vstupenky na pražský koncert Milky Chance jsou k dispozici přes fource.cz, GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketpro za 590,- Kč.