Jdi na obsah Jdi na menu

Němečtí Kraftklub budou koncertovat v České republice!

12. 12. 2015

Live: Kraftklub

Datum: 13.02.2016                              Místo: Lucerna Music Bar, Praha

kraftklub-2016.jpgKraftklub (foto - zdroj: Lucerna Music Bar)

Němečtí Kraftklub se vracejí do Prahy. Po úspěšném koncertě ve Futuru se v rámci série Excelent Jukebox představí 13. února v Lucerna Music Baru. Kraftklub je kombinace rapu, indie, ska, nespoutané energie na pódiu a zárukou skvělého večera.

Kapela Kraftklub vznikla v roce 2009 v německém Chemnitz. O rok později vydala svoje první EP „Adonis Maximus”, které definovalo její zvuk. Rozjařená kombinace indie, rapu a ska skvěle odráží atmosféru studentského města, ze kterého pocházejí. Po vydání debutu „Mit K” v roce 2012 začala kapela hrát i na větších pódiích a předskakovat zavedeným jménům jako jsou Beatsteaks nebo Fettes Brot.

Poprvé se také podívali na krátké turné do zahraničí, a to do Jižní Ameriky. V roce 2014 následovalo album „In Schwarz”, které posbíralo kladné reakce jak od kritiků, tak od fanoušků. Krátce nato skupina vyjela na evropskou šňůru, v rámci které zavítala poprvé i do Prahy. Z tour byl pořízen živý záznam „Randale”, který vyšel letos a skvěle zachycuje energii a nasazení kapely při koncertech.

Vstupenky na pražský koncert Kraftklub jsou k dispozici v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketpro za 390,- Kč.