Jdi na obsah Jdi na menu

Nickelback přijedou v rámci světového turné do České republiky!

12. 3. 2016

Live: Nickelback

Datum: 18.09.2016                                                            Místo: O2 Arena, Praha

nickelback-2016.jpgNickelback (foto - zdroj: nickelback.com)

Kanadská rocková skupina Nickelback se vrací na koncertní pódia. Letos 2. září odstartuje ve finských Helsinkách velké světové turné. To bude již desátým v historii a kapela v jeho rámci do konce roku vystoupí ve třiceti evropských městech včetně Prahy, kam dorazí osmnáctý zářijový den.

Nickelback se postupně stali jednou z komerčně nejúspěšnějších a nejvýznamnějších hudebních formací posledních dvou desetiletí. Celosvětově skupina prodala více než padesát milionů kusů svých desek. Jejich bezkonkurenční a neodolatelný hit „How You Remind Me” zůstává v žebříčku časopisu Billboard „Nejlepší rockovou písní desetiletí”. Během své kariéry kapela mimo jiné dosáhla úctyhodných devíti nominací na cenu Grammy, obdržela tři ceny American Music Awards, dvanáctkrát bodovala v Juno Awards a časopisem Billboard byla v roce 2009 jmenována „Skupinou desetiletí”.

Velkou základnu fanoušků mají Nickelback i v České republice, což ukázal i obrovský zájem o jejich loňský plánovaný koncert, který ale musel být kvůli zdravotním problémům zpěváka Chada Kroegera zrušen. V září tohoto roku si tak všichni budou moci toto zklamání vynahradit a naživo slyšet všechny jejich velké hity i songy z poslední studiové nahrávky „No Fixed Address”.

Vstupenky na pražský koncert Nickelback jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal. Cena se pohybuje v rozmezí od 1190,- Kč do 1790,- Kč.