Jdi na obsah Jdi na menu

Oh Wonder budou koncertovat v České republice!

16. 10. 2017

Live: Oh Wonder            Support: Jaymes Young

Datum: 19.11.2017                                      Místo: Roxy, Praha

oh-wonder_2017.jpgOh Wonder (foto - zdroj: fource.cz)

Oh Wonder se po loňském vyprodaném koncertě vracejí do Prahy. Alt-popová dvojice z Londýna vystoupí 19. listopadu v klubu Roxy.

Oh Wonder zaznamenali úspěch v roce 2015 svým eponymním debutem. První koncerty odehráli ještě před jeho vydáním a následně podnikli turné napříč kontinenty. Prezentovali se ve Spojených státech, Kanadě, Latinské Americe, Austrálii, Asii i v Evropě. Všechny evropské zastávky, včetně té pražské, byly téměř okamžitě vyprodány, což je pro začínající kapelu úctyhodný výkon. Hity „Technicolour Beat” a „Drive” čítají jen na Spotify přes padesát milionů poslechů.

Na úspěch debutové nahrávky se britské duo pokusilo navázat druhou studiovou deskou s názvem „Ultralife”. Singly „Ultralife” či „Heavy” zní velmi slibně. Zpěvný vokál Josephine Vander Gucht, výrazná klavírní linka a syntezátory v režii Anthonyho Westa, zůstávají. Formace navíc předvádí hravé refrény, odvážné perkuse a texty o radosti, když najdete někoho, s kým chcete sdílet život. Romantici jak se sluší a patří.

Jako support se představí americký zpěvák a skladatel Jaymes Young. Hudbu skládá od malička, inspirují ho Coldplay, Radiohead nebo Iron & Wine a jeho filozofií je objevovat nové zvuky. Debutové album „Feel Something” vydal sice teprve letos, přesto už stihl vystupovat po boku London Grammar a Youngovu hudbu si jen na Spotify doposud pustilo přes 30 milionů fanoušků.

Vstupenky na pražský koncert jsou již vyprodány.