Jdi na obsah Jdi na menu

Parkway Drive se vrátí do České republiky na sólový koncert!

23. 11. 2018

Live: Parkway Drive 

Datum: 18.02.2019                                                Místo: Forum Karlín, Praha

015---parkway-drive.jpgParkway Drive (foto: Angelika Špicarová)

„Parkway Drive rozsekali Aerodrome Festival bombastickou show plnou plamenů a perfektně vyladěných světel. Předvedli rotující bicí, vysokozdvižné plošiny a samozřejmě precizní výkon všech zúčastněných,” nešetřil chválou časopis Fakker na adresu Parkway Drive, kteří byli hlavní hvězdou Mall TV stage prvního festivalového dne. A nadšené reakce mnohatisícového davu pod pódiem jeho slova potvrzují.

V závěru celé show se fanouškům dostalo od kapely ještě jednoho dárku – příslibu sólového vystoupení, které se uskuteční 18. února v pražském Foru Karlín pod hlavičkou společnosti Octopus promotion, jež se na Slovensku za posledních pět let podílela na realizaci více než padesáti koncertů zahraničních hvězd jako např. Iron Maiden, Faith No More, Dream Theater, Nightwish nebo Slayer.

Parkway Drive od svého vzniku v roce 2003 do současnosti zdokumentovali kariéru na pěti studiových deskách, jednom minialbu, dvou DVD a v knize, která mapuje dekádu jejich existence. Čtyři alba bodovala v prodejním žebříčku ARIA v první desítce, včetně poslední nahrávky „Ire”, která se dokonce vyhoupla až na první příčku a mnohými médii je označována za nejlepší desku v historii skupiny.

V České republice Parkway Drive koncertovali již několikrát. Zlomovým se však stalo vystoupení v loňském roce ve Foru Karlín, kam přivezli nevídaně bohatou show plnou pyrotechnických a světelných efektů. „Bylo to ještě daleko lepší, než jsme si uměli představit. Parkway Drive a pražské publikum? To byla ve Foru Karlín láska na první pohled,” zhodnotil Musicserver.

Vstupenky na pražský koncert Parkway Drive jsou k dispozici na listocheck.cz/detail/parkway-drive za 990,- Kč.