Jdi na obsah Jdi na menu

Phil Collins bude koncertovat v České republice!

28. 11. 2018

Live: Phil Collins       

Datum: 25.06.2019                          Místo: O2 Arena, Praha

phil-collins.jpgPhil Collins (foto - zdroj: Live Nation)

Phil Collins se vrací na koncertní pódia. Jeden z nejvýznamnějších britských hudebníků zavítá v rámci evropského turné „Still Not Dead Yet Live” i do České republiky, vystoupí 25. června v pražské O2 Areně.

Phil Collins je legendou a jeho skladby se promítly do životů lidí po celém světě. Uznávají ho nové generace muzikantů, kteří se inspirovali jeho neuvěřitelnou kariérou. Prodal rekordních 100 milionů alb a obsadil bezpočet prvních příček napříč nejrůznějšími hudebními žebříčky.

Phil Collins se vrátil se sérií vyprodaných evropských koncertů následovanou rozsáhlým turné v Jižní a Severní Americe. „Myslel jsem si, že budu v klidu odpočívat,” říká Phil o svém návratu. „Ovšem díky fanouškům, mé rodině a podpoře některých mimořádných osobností jsem znovu objevil vášeň pro hudbu. Nastal čas si to všechno zopakovat. Jsem opravdu nadšený. Přijde mi to jako správná věc.”

Jeden z nejúspěšnějších hudebníků své generace dosáhl 40 prvních míst v singlové UK Top 40, což se v osmdesátých letech nepovedlo žádnému jinému umělci. Phil Collins začínal jako bubeník a poté působil jako frontman Genesis, sólově debutoval v roce 1981 albem „Face Value” obsahujícím velký šlágr „In The Air Tonight”. Následovala neobyčejná kariéra velice plodného hitmakera.

Vstupenky na pražské vystoupení Phila Collinse v cenovém rozmezí od 2190,- Kč do 3990,- Kč budou k dispozici od 30. listopadu v předprodejní síti Ticketportal.