Jdi na obsah Jdi na menu

Populární DJ Steve Aoki vystoupí v České republice!

26. 12. 2017

Live: Steve Aoki

Datum: 31.01.2018                                       Místo: SaSaZu, Praha

steve-aoki_2018.jpgSteve Aoki (foto - zdroj: fource.cz)

Steve Aoki, momentálně devátý nejlepší DJ planety, rozpoutal EDM šílenství po celém světě, Českou republiku nevyjímaje. S aktuální deskou „Steve Aoki Presents Kolony” zavítá 31. ledna do pražského SaSaZu.

Steve Aoki začal skládat hudbu už během studií na univerzitě v Santa Barbaře. V roce 1996 založil vlastní label Dim Mak Records, na němž vydali desky například MSTRKRFT, The Bloody Beetroots, The Chainsmokers nebo Bloc Party. Aoki měl na svém kontě již řadu remixů a featuringů s osobnostmi jako will.i.am, Drake nebo Kanye West, album remixů s názvem „Pillowface and His Airplane Chronicles”, ovšem debutovou desku „Wonderland” vydal až v roce 2012. To mu ještě více otevřelo dveře mezi špičku a přineslo spolupráci například s Linkin Park. O dva roky později spatřila světlo světa nahrávka „Neon Future I”, která se v USA okamžitě umístila na špičce hitparád v žánru taneční a elektronické hudby. Na album „Neon Future II” si o rok později pozval hosty jako Snoop Lion či Rivers Cuomo.

V roce 2016 vznikl dokument s názvem „I’ll sleep when I’m dead”, který byl nominován na cenu Grammy a zachycuje Aokiho život, tvorbu a kariéru. Zatím poslední album „Steve Aoki Presents Kolony” vyšlo letos v červenci a hostují na něm Migos, Lil Yachty nebo 2Chainz. Aoki je také znám svou podporou mnoha dobročinných organizací. Založil dokonce svůj Steve Aoki Charitable Fund a server EDM.com ho označil za číslo jedna mezi producenty angažujícími se pro charitu.

Vstupenky na pražské vystoupení jsou k dispozici na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro za 990,- Kč. K dostání jsou i VIP lístky obsahující přednostní vstup, šatnu a přístup na balkon za 1490,- Kč (pouze na fource.cz a GoOut.cz).