Jdi na obsah Jdi na menu

Praha poprvé přivítá živelného producenta Loco Dice!

10. 9. 2016

Live: Loco Dice          

Datum: 02.12.2016                                             Místo: Roxy, Praha

loco-dice-2016.jpgLoco Dice (foto - zdroj: facebook.com)

Temperamentní DJ a producent s tuniskými kořeny a jedna ze stěžejních osobností elektroniky posledních deseti let Loco Dice přijede premiérově do České republiky.

Miluje techno a rád experimentuje. Se svou novou deskou se vydal k hip hopovým začátkům, a tím vytvořil zajímavý můstek mezi black music a milovanou elektronikou. Je tedy jasné, že bude 2. prosince v pražském klubu Roxy pořádné horko.

Tuniský rodák Yassine Ben Achour vyrůstal v Německu a jako teenager se začal věnoval rapu a mixování hip hopu. Sbíral úspěchy a dělal support umělcům, jako je Usher, Ice Cube, Jamiroquai nebo Snoop Dogg. Jeho uším se ale časem začala zamlouvat house music, od které chyběl jen krůček k technu, díky němuž se už několik let Yassine aka Loco Dice drží na špičce elektronické hudby. Několikrát byl jedním z headlinerů festivalu Awekenings, párkrát si střihl b2b set s legendou Carlem Coxem, byl residentem klubu DC10 na Ibize, vydává pod labely Cadenza nebo Cocoon a je spolumajitelem labelu Desolat.

Loco Dice je díky svým africkým kořenům živelný ve všem, co dělá. Ať už techno, house nebo minimal, vždy si našel svou vlastní, trochu jinou cestu. Po sedmi letech vydal své druhé a zatím poslední album „Underground Sound Suicide”, ve kterém se tak trochu vrací ke svým hip hopovým kořenům. Oznámení hostů a prvního tracku „Get Comfy” s britským MC Giggs vyvolalo překvapené, ale pozitivní ohlasy. Ve svých setech skvěle reaguje na atmosféru a umí vytvořit tu správnou rovnováhu mezi melodickým a deepovým soundem. To potvrzuje i jeho poslední „Essential Mix”.

Zdá se, že se mu prostě daří vše, na co sáhne. Techno šílenství pod vedením Loco Dice vypukne 2. prosince v pražském klubu Roxy. Vstupenky za 590,- Kč + poplatky jsou k dispozici v sítích GoOut.cz a Ticketpro v limitovaném počtu čtyř kusů na osobu. V Café NoD lze pořídit lístky od 29. srpna za zvýhodněnou cenu 600,- Kč.