Jdi na obsah Jdi na menu

Praha přivítá amerického písničkáře Iron & Wine a jeho kapelu!

11. 9. 2017

Live: Iron & Wine

Datum: 08.02.2018                                               Místo: Divadlo Hybernia, Praha

iron-and-wine-2017.jpgIron & Wine (foto - zdroj: fource.cz)

Pod uměleckým jménem Iron & Wine vydal Sam Beam šesté studiové album s názvem „Beast Epic”, které sbírá jednu kladnou recenzi za druhou. Při té příležitosti ohlásil evropské turné a vůbec první pražský koncert. Se svou kapelou vystoupí Iron & Wine 8. února v Divadle Hybernia.

Sam Beam je třiačtyřicetiletý písničkář z Jižní Karolíny. Pod pseudonymem Iron & Wine působí od roku 2002, kdy vydal kritikou velmi kladně přijaté debutové album. Později pracoval na společných nahrávkách s Benem Bridwellem z Band Of Horses či zpěvačkou a kytaristkou Jescou Hoop. Před nedávnem spatřila světlo světa už jeho šestá deska „Beast Epic”, která odkazuje na básnické povídky, kde jsou postavami zvířata s lidskými emocemi.

Návrat k původní folkové poloze dal vzniknout kolekci bezstarostných i melancholických indie folkových skladeb, kterou Beam potvrzuje, proč je jedním z nejnadanějších interpretů svého žánru.

Vstupenky na pražský koncert Iron & Wine jsou k dispozici na fource.cz a GoOut.cz v cenovém rozmezí od 690,- Kč do 990,- Kč.