Jdi na obsah Jdi na menu

Praha si užije psychedelii v podání My Baby!

4. 11. 2015

Live: My Baby

Datum: 05.12.2015            Místo: Basement Bar, Praha

my-baby-2015.jpgMy Baby (foto - zdroj: GoOut.cz)

Na úvod jeden citát velikého Jimi Hendrixe: „Přísahám, že té noci, kdy se My Baby narodilo, měsíc zářil rudě jako oheň.”

My Baby se zrodilo brzy ráno za svitu krvavého měsíce v Amsterdamu roku 2012. Bratr a sestra Joost a Cato van Dijck spojili svou budoucnost a smísili své duše s vynikajícím bluesovým hráčem na slide kytaru jménem Daniel de Vries, aby vytvořili kouzla a čáry prostupující písničky, které My Baby hráli.

V roce 2013 vydali své debutové album „Loves Voodoo!” a začali šířit kouzelné hypnotické voodoo bluesové rytmy v mnoha zemích. Oslovili naslouchající, kteří se po zhlédnutí jejich skvělých koncertů vzápětí stali oddanými a věrnými fanoušky kapely. V létě 2015 vyrazili na turné, aby propagovali své druhé album „Shamanaid”, které vyšlo v květnu. Vystoupili na několika festivalech, především v rodném Holandsku, ale také na Glastonbury. Jako předskokany si je vybral Seasick Steve na své dubnové britské turné.

My Baby letos udělali dojem na návštěvníky slovenského Grape Festivalu a 5. prosince si to namíří do Prahy, aby svoji psychedelickou show předvedli v Basement Baru.

Vstupenky na pražské vystoupení My Baby za 200,- Kč + poplatky jsou k dispozici v předprodejní síti GoOut.cz. Na místě v den koncertu budou lístky za 250,- Kč.