Jdi na obsah Jdi na menu

Rapová hvězda Kid Ink zaútočí v září na Prahu!

24. 5. 2014

Live: Kid Ink          

Datum: 09.09.2014                          Místo: Roxy, Praha

kid-ink-2014.jpgKid Ink (foto - zdroj: fource.cz)

Americký rapper Kid Ink, jeden z nejlepších interpretů svého žánru, navštíví poprvé v historii Českou republiku! Tento potetovaný maník si hodlá podmanit pražký klub Roxy v rámci hiphopové horečky, která nastane 9. září!

Osmadvacetiletý rodák z Los Angeles, vlastním jménem Brian Todd Collins se věnuje hudbě již od svých 16ti let. Zprvu se však vzhlédl spíše v producentské práci, pod jeho rukama prošel například Sean “Diddy” Combs, Sean Kingston, Nipsey Hu$$le a mnoho dalších.  Sám přiznává, že vášeň, kterou cítí k produkci ovlivňuje i jeho vlastní tvorbu. Svůj rap představil světu v roce 2012 vydáním desky “Up and Away”, se singlem "Time Of Your Life". S tímhle albem se dokonce dostal do TOP 5 hip hopových alb na iTunes. V roce 2013 vydal pod vydavatelstvím RCA EP “Almost Home”, na kterém se objevil i Meek Mill, Wale, French Montana či ASAP Ferg.

Jeho druhým a aktuálním albem je deska “My Own Lane”, která spatřila světlo světa v lednu 2014 (rovněž pod RCA). Na desce hostovali Chris Brown, Machine Gun Kelly, Maejor Ali, Pusha T, Tyga a další. Z “My Own Lane” je cítit jak drzá nezávislost, tak i značný hudební posun. Jak sám Kid Ink nadšeně hlásí: „Teď máme neskutečnej hnací motor, kterej nám pomáhá s tím, co děláme už od začátku. Všechno začalo na sto procentech a jde to pořád nahoru!

V Roxy bude 9. září k vidění opravdu prvotřídní hiphopová show! Vstupenky jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro za 550,- Kč. A pozor - koupíte-li si VIP vstupenku, máte v ceně setkání přímo s Kid Inkem! VIP vstupenky lze zakoupit na VIPnation.com.

FB event: https://www.facebook.com/events/290995564409193/

Pořadatel: http://www.fource.cz/