Jdi na obsah Jdi na menu

Ringo Starr přiveze do České republiky nové album!

20. 12. 2017

Live: Ringo Starr

Datum: 19.06.2018                 Místo: Kongresové centrum, Praha

ringo-starr_2018.jpgRingo Starr (foto - zdroj: facebook.com)

Jeden z členů legendárních Beatles Ringo Starr se vrátí do Prahy, aby představil novou desku „Give More Love”. Stane se tak 19. června v pražském Kongresovém centru. Na šňůře ho doprovodí ostřílený All Star Band, který s ním jezdí již od roku 1989.

Ringo Starr oznámil návrat do Evropy po dlouhých šesti letech. Jeho turné bude mít celkem jednadvacet zastávek. Začne v Paříži a skončí v Římě. Naštěstí se nevyhne ani Praze, kde vystoupí se svým All Star Bandem. Bude to jeho druhá návštěva České republiky. Poprvé u nás koncertoval v červnu 2011. All Star Band v Ringově pojetí znamená skutečně kapelu plnou hvězd: Colin Hay (Men At Work), Graham Gouldman (10cc), Steve Lukather (Toto), Gregg Rolie (Santana, Journey), Warren Ham (Kansas, Olivia Newton-John) a Gregg Bissonette (David Lee Roth, Joe Satriani, Bee Gees).

Letošní album „Give More Love” je devatenáctým studiovým počinem bývalého Brouka, který letos oslavil své sedmasedmdesáté narozeniny. Do hudebního důchodu se tak Ringo Starr zřejmě nechystá. Nahrávka měla být původně ryze countryovou kolekcí. Nakonec se však umělec přece jen rozhodl vrátit ke klasickému rocku s typickým liverpoolským feelingem a přesahem do dalších stylů.

Bez skrupulí můžeme říci, že Ringo Starr je nejslavnějším bubeníkem historie hudby. Dá se očekávat, že díky velmi omezené kapacitě míst k sezení v pražském Kongresovém centru, bude koncert stejně jako posledně velmi rychle vyprodaný.

Vstupenky jsou k dispozici v sítích Ticketportal, Ticketpro, Ticketstream a Ticketlive v cenových relacích od 1590,- Kč do 4590,- Kč. K sehnání jsou rovněž speciální VIP balíčky obsahující exkluzivní místa k sezení a také Ringo Starr & His All Star Band tour merchandise (k zakoupení pouze v síti Ticketportal).