Jdi na obsah Jdi na menu

Royal Republic slaví deset let a míří do České republiky!

25. 7. 2017

Live: Royal Republic

05.12.2017 Roxy, Praha
06.12.2017 Klub Fléda, Brno

008---royal-republic.jpgRoyal Republic (foto: Angelika Špicarová)

Royal Republic oslaví deset let své existence evropským turné. V České republice vystoupí hned dvakrát, 5. prosince v pražském klubu Roxy a 6. prosince na brněnské Flédě.

O Seveřanech se někdy říká, že jsou chladní a introvertní. Možná na tom něco bude, ale na švédské Royal Republic tenhle stereotyp nesedí ani trochu. Nekonečná koncertní energie, smysl pro humor a rocková smršť jsou jejich poznávacím znamením. Royal Republic se dali dohromady před deseti lety. Jak sami říkají, našli se až s poslední nahrávkou „Weekend Man”.

Kytarové riffy, které vás nenechají vydechnout a k tomu charismatický vokál Adama Grahna. Někteří jejich hudbu řadí do škatulky soudobého rokenrolu, druzí ji definují jako typický garážový rock. Grahn k tomu dodává: „Rock je evidentně velice rozsáhlý žánr. My to kdysi nazývali rockem Chucka Norrise, pak kung fu rockem, variací je hodně. Nevím, je to rock, říkejte si tomu, jak chcete. Dokud se vám to líbí, tak je nám to fakt jedno.”

Vstupenky za 490,- Kč do Brna a za 590,- Kč do Prahy jsou k dispozici na webu fource.cz, GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketpro.

Související:

Pražský koncert Royal Republic se pro velký zájem přesouvá!