Jdi na obsah Jdi na menu

Sara Hartman se představí v Praze poprvé sólově!

2. 8. 2016

Live: Sara Hartman

Datum: 13.11.2016    Místo: La Loca Music Bar & Lounge, Praha

sara-hartman_2016.jpgSara Hartman (foto: Jennifer Stenglein)

Teprve dvacetiletá Sara Hartman se vrací do Prahy, kde vystoupí poprvé sólově 13. listopadu v klubu La Loca Music Bar & Lounge. Sara naposledy velmi mile překvapila jako předskokanka Ellie Goulding.

Sara Hartman se před rokem přestěhovala z Ameriky do Berlína, aby si splnila svůj sen stát se zpěvačkou. Rozhodla se spontánně, inspirována četbou knihy „Just Kids” od Patti Smith. Evropské centrum kultury plné tvůrčí energie ji nadchlo a popostrčilo k vydání prvního singlu „Monster Lead Me Home”, se kterým sklidila pozitivní ohlas od kritiky i fanoušků. Svou hudbou zaujala i Ellie Goulding, která ji jako předskokanku vzala na evropské turné. Umění Sary Hartman se tak dostalo k dalším lidem, které více než příjemně překvapila osobitým podáním popového písničkářství.

Sara poté vydala další úspěšné EP „Satellite”, které se těší ještě větší popularitě než její prvotina. Na Spotify a dalších streamovacích službách snad neexistuje indie popový playlist, ve kterém by tento hit nebyl. V listopadu se zpěvačka vrací do evropských klubů s novými skladbami, které se objeví na jejím očekávaném debutovém albu. Zdánlivě posledním kroku na cestě stát se zpěvačkou. Zároveň však prvním kroku ve světě globálního popu.

Vstupenky na pražský koncert Sary Hartman jsou k dispozici na webu fource.cz a v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketpro za 340,- Kč.