Jdi na obsah Jdi na menu

Scarlxrd vám v Praze vyřve díru do duše!

30. 3. 2018

Live: Scarlxrd

Datum: 20.05.2018      Místo: MeetFactory, Praha

scarlxrd_2018.jpgScarlxrd (foto - zdroj: fource.cz)

Scarlxrd aka Marius Listhrop aka Maz se chystá poprvé do Prahy. Rap screamo smršť plnou zoufalství a hněvu rozpoutá 20. května v MeetFactory. 

Muž mnoha talentů Marius Listhrop z Birminghamu se dostal do povědomí díky svému YouTube kanálu už v roce 2012. Od roku 2014 úřadoval na anglické rap coreové scéně s kapelou Myth City. To nejzásadnější si ale přichystal až pro sólovou kariéru pod jménem Scarlxrd. Za dva roky stihl vydat tolik singlů, EP a mixtapů jako průměrný interpret za celou kariéru.

Ohromný tvůrčí přetlak stříká z každého slova a beatu. Společně s XXXTentacion nebo Lil Uzi Vert patří k nové vlně mladých rapperů, jejichž texty doprovázené agresivním beatem jsou často plné zoufalství a hněvu, což vytváří velmi silný zážitek z poslechu. Ne náhodou je Scarlxrd považován za jednoho z nejakčnějších současných umělců. Změny tempa, stěny basů a řev z pokraje pekla získávají naživo zcela nový rozměr. Stage diving, mosh pit a zkrátka bordel jsou nedílnou součástí Scarlxrdových koncertů.

Vstupenky na pražské vystoupení jsou k dispozici na fource.cz, GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketpro za 450,- Kč.