Jdi na obsah Jdi na menu

Skupina Kryštof přidává halové koncerty v Praze a Ostravě!

25. 4. 2015

Live: Kryštof                                         Special guests: Lenny, Mirai

19.10.2015 ČEZ Aréna, Ostrava
20.10.2015 ČEZ Aréna, Ostrava
23.10.2015 Hala Rondo, Brno
24.10.2015 Hala Rondo, Brno
27.10.2015 O2 Arena, Praha
28.10.2015 O2 Arena, Praha
31.10.2015 Home Credit Arena, Liberec
03.11.2015 Tipsport Arena, Pardubice

krystoftour2015.jpg

Kapela Kryštof rozšiřuje své podzimní halové turné k albu „Srdcebeat” a přidává dva koncerty – 19. října v Ostravě a 28. října v Praze. Před časem již přidala vystoupení v Brně.

Turné s velkolepou scénu, s jejíž přípravou Kryštof nyní finišuje, tak nabídne celkem osm koncertů, kromě trojice zmíněných měst se zastaví ještě v Pardubicích a Liberci.

Kryštof na halovém turné představí písně ze svého sedmého alba „Srdcebeat”, které vyjde 1. června. Do startu turné zbývá půl roku a lístky už jsou skoro všechny rozebrané. Kryštof je tak na cestě opět vyhlásit „Vyprodáno”, jako tomu bylo u předchozí halové šňůry k albu „Inzerát” či série festivalových Kryštof Kempů.

„Vstupenky na turné zmizely tak rychle, že vzhledem k tomu, kdy turné začíná, se naše schránky staly terčem stovek dotazů a žádostí o lístky tam či onam. Dlouho jsme premýšleli. Dlouho řešili. A nakonec jsme se rozhodli kromě Brna přidat i koncerty v Praze a Ostravě, kde byl největší zájem,” říká zpěvák Richard Krajčo.

V případě Ostravy bylo rozhodování obzvláště těžké, protože nebylo možné přidat termín za již oznámený koncert 20. října. „Scéna bude veliká, technicky krásná, ale náročná a vážně bychom nezvládli bourání, přejezd kamionů a znovu stavbu. Po dohodě s ostravskou halou a dle jejích časových možností jsme proto přidali koncert o den dříve, tedy 19. října,” vysvětluje Krajčo.

Kromě Ostravy přišla s žádostí o další „gig” také pražská O2 Arena, kde Kryštof zahraje 27. října a nově i ve státní svátek 28. řijna. „Tam prozatím otevřeme pro prodej spodní část – tedy stání a dolní sezení s kapacitou 10 500 fanoušků,” podotýká zpěvák.

Kryštof na novém turné připravuje obří scénu s více než 300 různých světel, vizuální dojem umocní projekce na celkové ploše 100 metrů čtverečních. „Už máme sestavený playlist a nové písničky pilně cvičíme. Show bude plná speciálních efektů a překvapení,” dodává Krajčo.

Turné k novému albu „Srdcebeat” začne 19. a 20. října v Ostravě, 23. a 24. října Kryštof zavítá do Brna. V Praze se kapela představí 27. a 28. října v O2 Areně, poslední říjnový den se dočká Liberec. Srdcebeat Tour vyvrcholí 3. listopadu v Pardubicích. „Přesto, že i Pardubice se blíží vyprodání a Liberec již přesáhl půlku haly, další koncerty už v těchto městech přidávat nebudeme,” říká Richard Krajčo.

Novou desku předznamenal singl „Srdcebeat”, který je už druhý týden nejhranější českou písní v tuzemských rádiích. Videoklip, v němž kapela odhalila designový koncept nového alba plný barev, zaznamenal za dva měsíce od uvedení na 700 000 přehrání na YouTube.

Kryštof s sebou vezme na turné dva nadějné tuzemské interprety. Se zpěvačkou Lenny se mohli fanoušci potkat v akustické podobě již na Kryštof Kempech, nyní se předvede s plnokrevnou kapelou. Druhá předkapela Mirai se nedávno představila českému hudebnímu světu singlem „Dítě robotí” a chystá vydání svého debutového alba.

Partnery Kryštof Srdcebeat Tour jsou přední tuzemský operátor T-mobile a holding Agrofert, kteří navazují na úspěšnou spolupráci s kapelou z předchozích let včetně loňských Kryštof Kempů a stali se generálními partnery turné i nového alba kapely. Chybět nebude ani dlouhodobý partner skupiny pivovar Ostravar, který v halách nabídne fanouškům kus Ostravy včetně ostravského piva.

Předprodej na dva nově přidané koncerty začne v pondělí 27. dubna dopoledne. Vstupenky jsou k dostání za 490,- Kč ke stání a za 590,- Kč k sezení. Zákazníci T-Mobile mohou na všechny vstupenky získat 10% slevu, a to prostřednictvím portálu www.nasimproradost.cz.

Předprodej zajišťuje Ticketstream s výjimkou Prahy, kde si fanoušci musí koupit lístky v síti Ticketportal, v Liberci pak mohou využít navíc Ticketpro.

Související:

Kryštof vyprodal polovinu Srdcebeat Tour za pouhý den!

Skupina Kryštof přidává druhý halový koncert v Brně!