Jdi na obsah Jdi na menu

Sunrise Avenue zavítají s novým albem do Prahy!

15. 9. 2017

Live: Sunrise Avenue                                  

Datum: 24.11.2017                     Místo: Palác Akropolis, Praha

sunrise-avenue-2017.jpgSunrise Avenue (foto - zdroj: facebook.com)

Sunrise Avenue jsou mezi posluchači oblíbení pro chytlavé, melodické a energické vystupování. Jejich žánr se dá zařadit mezi pop rock a rockové balady. A nejen u nás snad není člověka, který by jejich muziku neznal. S velkou úspěšností se hraje často v rádiích.

Pro svou popularitu vyprodávají Sunrise Avenue jeden koncert za druhým a s posledním albem „Unholy Ground”, které získalo zlaté a platinové ocenění, začali také zaplňovat obrovské evropské stadiony.

Letos však tito Finové pro své posluchače chystají něco nového. Po čtyřleté přestávce, kdy si členové pořádně vyčistili hlavu, se opět pustili do práce. Frontman a skladatel Samu Haber během dvou a půl let, které strávil na cestách s kytarou, načerpal spoustu inspirace a v současné době připravuje nahrávku „Heartbreak Century”.

Nová deska odráží současný stav lidí, kteří jsou závislí na moderních technologiích, neustále online a zapomínají být šťastní a spokojení. To je rozhodně velmi aktuální téma.

Skladby z alba „Heartbreak Century” a oblíbené hity kapely Sunrise Avenue plné chytlavých melodií a houpacích kytar si budete moci poslechnout v rámci turné „Heartbreak Century Tour 2017”. Zastávka u nás proběhne 24. listopadu v pražském Paláci Akropolis. Vstupenky jsou již vyprodány!