Jdi na obsah Jdi na menu

Švédská rocková skupina Europe míří do České republiky!

18. 4. 2017

Live: Europe                      Support: Kern Public Relations

Datum: 18.05.2017                                           Místo: DRFG Arena, Brno

europe-2017.jpgEurope (foto - zdroj: facebook.com)

Jeden z nejočekávanějších rockových koncertů v roce 2017 se odehraje na moravské půdě, konkrétně v oblíbené brněnské DRFG Areně, kam zavítá 18. května legendární švédská kapela Europe.

Byla to hlavně píseň „The Final Countdown”, která Europe zajistila v osmdesátých letech hudební nesmrtelnost. A právě tato formace v čele se zpěvákem Joeym Tempestem přijede poprvé do Brna.

Poprvé na jižní Moravě, se svými největšími hity i skladbami z novinkových alb. Premiérové vystoupení skupiny Europe v Brně rozduní 18. května DRFG Arenu. Organizátoři očekávají sedm tisíc diváků. „Čeká nás další legendární švédský nájezd, kvůli kterému už nemusíme posouvat čas vzad,” uvedl pro Rovnost Radek Gehringer z pořádající agentury Moravia Top Concerts.

Aby toho nebylo málo, tak v tento mimořádný den nebude nouze ani o pěknou dávku předkapel. Další velkou porci zábavy přinesou tuzemští Kern a stále oblíbenější Public Relations.

Vstupenky na brněnský koncert Europe jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal v cenových relacích od 990,- Kč do 1390,- Kč.