Jdi na obsah Jdi na menu

Švédští vikingové Amon Amarth zaútočí v listopadu na Prahu!

23. 8. 2016

Live: Amon Amarth + Testament  Special guest: Grand Magus 

Datum: 25.11.2016                                                  Místo: Forum Karlín, Praha

amon-amarth_2016.jpgFoto - zdroj: pragokoncert.com

Po třech letech vikingové Amon Amarth vydali novinkové album „Jomsviking”, jehož ukázku za neskutečných ovací publika předvedli na Masters of Rock.

V pražském Foru Karlín lze 25. listopadu opět očekávat nabitou strhující show se speciálními efekty a perfektním zvukem na samostatném koncertě těchto velikánů melodického death metalu v rámci „Jomsviking European Tour”.

Na představení Amon Amarth vás naladí americká thrash metalová legenda Testament, která chystá novou desku „The Brotherhood Of The Snake”. Nahrávka bude hodně pestrá a epická. Bude obsahovat perfektní riffy a rytmus ve stylu Testament. Její vydání se plánuje na 28. října. Živé představení novinky vás čeká před velkolepým koncertem Amon Amarth.

Předkapelou celého večera budou švédové Grand Magus. V poslední době stále známější trio předvede nesmírně intenzivní heavy metal z nového alba „Sword Songs”, které vyšlo na jaře tohoto roku.

Amon Amarth na vás společně s Testament a Grand Magus zaútočí 25. listopadu ve Foru Karlín. To si rozhodně nenechte ujít!

Vstupenky jsou k dispozici za zaváděcí ceny 690,- Kč (stání v prostoru) a 890,- Kč (stání před pódiem) platné do 31. srpna na webu mastersofrock.cz a v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art.