Jdi na obsah Jdi na menu

Talentovaná Melanie Martinez bude koncertovat v Praze!

23. 1. 2020

Live: Melanie Martinez                                 Support: Naaz 

Datum: 03.02.2020                                       Místo: Forum Karlín, Praha

melanie-martinez.jpgMelanie Martinez (foto - zdroj: fource.cz)

Americká art popová zpěvačka Melanie Martinez vydala loni 6. září po čtyřech letech druhé album nesoucí název „K-12”. S aktuální deskou zavítá do pražského Fora Karlín, kde vystoupí 3. února. Jako support se představí nizozemská interpretka Naaz.

Drive a talent vždy odlišovaly výstřední umělkyni Melanii Martinez od ostatních hudebníků. Účastnice talentové soutěže The Voice zabodovala v roce 2015 debutem „Cry Baby”, k němuž sama režírovala všech dvanáct videí.

S albem „K-12”, míchajícím to nejlepší z dunivých rapových beatů, vřelých popových refrénů i elektroniky, posunula Melanie Martinez své filmařské ambice na další level. Nahrávku doprovází stejnojmenný devadesátiminutový film ze života z kouzelnické střední, který opět sama režírovala a ztvárnila v něm hlavní roli.

Lístky na pražský koncert za 915,- Kč nebo VIP za 3510,- Kč jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketmaster a GoOut.cz. Melanie Martinez spolupracuje s humanitární organizací PLUS1. 20,- Kč z každé zakoupené vstupenky tedy půjde na podporu této společnosti, která přináší důstojnost a rovnost komunitám, jež ji potřebují.