Jdi na obsah Jdi na menu

The Asteroids Galaxy Tour oslaví deset let od prvního alba i v Praze!

9. 8. 2019

Live: The Asteroids Galaxy Tour

Datum: 07.11.2019                                                     Místo: Lucerna Music Bar, Praha

the-asteroids-galaxy-tour.jpgThe Asteroids Galaxy Tour (foto: Angelika Špicarová)

Kodaňská popová kapela The Asteroids Galaxy Tour oslaví 10 let od vydání debutového alba „Fruit” řadou malých klubových koncertů napříč Evropou. S retro futuristickým nepředvídatelným zvukem si deska rychle získala fanoušky po celém světě a v mnoha zemích zaznamenala úspěchy v hitparádách.

S působivou živou show se formace brzy honosila jedním z nejčerstvějších a nejzajímavějších vystoupení v Evropě. The Asteroids Galaxy Tour poté vydali nahrávky „Out Of Frequency” (2012) a „Bring Us Together” (2014).

V roce 2018 začala skupina producenta Larse Iversena a zpěvačky Mette Lindberg tvořit nový materiál. Skladby „Surrender”, „Apollo” a „Boy” které zveřejnili, budou nakonec zařazeny na album, jež spatří světlo světa koncem roku 2019.

Turné k desetiletému výročí je návratem kapely na mezinárodní scénu po čtyřech letech. Všechny koncerty se uskuteční v malých a intimních klubech s omezenou dostupností vstupenek. V Praze The Asteroids Galaxy Tour vystoupí 7. listopadu v Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 490,- Kč + poplatky jsou k dispozici na pokladně a webu Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatků) nebo v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. Na místě v den show budou lístky za 590,- Kč