Jdi na obsah Jdi na menu

The Chainsmokers budou koncertovat v České republice!

2. 10. 2017

Live: The Chainsmokers      

Datum: 11.02.2018                                    Místo: Tipsport Arena, Praha

the-chainsmokers_2018.jpgThe Chainsmokers (foto - zdroj: Live Nation)

The Chainsmokers, aktuálně jedni z nejrespektovanějších zástupců taneční scény, ohlásili evropské turné. Série šestnácti zastávek v rámci „Memories...Do Not Open Tour” je dalším krokem tohoto dua po čtyřiceti úspěšných show, které nedávno absolvovali v Severní Americe.

The Chainsmokers odstartují evropskou koncertní šňůru 10. února ve Vídni, po níž bude hned druhý den následovat Praha.

Za jménem The Chainsmokers se skrývá americké DJské a producentské duo, které začalo svoji kariéru v roce 2012. Zlom ale přišel o dva roky později, kdy pánové Andrew Taggart a Alex Pall zveřejnili nakažlivý klubový singl „#Selfie”. Ten zabodoval na předních příčkách hitparád po celém světě a kapele přinesl několik platinových ocenění. The Chainsmokers se rázem stali jedním z nejčastěji skloňovaných pojmů v rámci taneční hudby i žádaným DJským artiklem a jejich následně vydané singly měly otevřené dveře do playlistů většiny mainstreamových rádií.

The Chainsmokers mají doposud na kontě dvě EP, necelou dvacítku singlů a v letošním roce konečně i debutové album „Memories...Do Not Open”, které bylo fanoušky přijato s nadšením. Posledních osmnáct měsíců je pro The Chainsmokers komerčně jednoznačně nejúspěšnějších. Zkraje loňského roku ovládl hitparády singl „Don’t Let Me Down”, v létě duo pro změnu zabodovalo se songem „Closer”, ve kterém zpívá populární americká diva Halsey. Počátkem tohoto roku následoval podobně úspěšný singl „Paris” a čtveřici úspěchů završila skladba „Something Just Like This”, na jejíž natáčení duo přemluvilo i samotné Coldplay.

Díky dosavadním hitům, které se mohou pyšnit desítkami zlatých a platinových ocenění, stovkám milionů streamů a miliardám zhlédnutí videí na YouTube patří The Chainsmokers aktuálně k nejlepším zástupcům taneční scény. Duo slaví úspěchy nejen v komerčních a klubových hitparádách, ale asi největším zážitkem jsou jejich vystoupení, během nichž kombinují DJský um s živým zpěvem. Se svojí show již měsíce brázdí ty největší hudební festivaly po celém světě, mezi nimiž nechybí Ultra, Tomorrowland, Lollapalooza, Coachella nebo Sziget.

Zároveň mají The Chainsmokers na svém kontě i řadu prestižních ocenění včetně Grammy a American Music Awards. To vše z nich dělá jedny z nejžádanějších umělců současnosti, o čemž se budeme moci na vlastní oči přesvědčit 11. února, kdy se představí v pražské Tipsport Areně.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal v cenových relacích od 790,- Kč do 1490,- Kč.