Jdi na obsah Jdi na menu

The Horrors dorazí s novým albem do Prahy!

13. 7. 2017

Live: The Horrors

Datum: 29.11.2017        Místo: Futurum Music Bar, Praha

the-horrors_2017.jpgThe Horrors (foto - zdroj: nme.com)

The Horrors, kteří nedávno předskakovali na turné Depeche Mode, vydají 22. září páté studiové album „V”. Evropská šňůra bude následovat. Čeští příznivci se dočkají 29. listopadu, kdy The Horrors vystoupí v pražském Futurum Music Baru.

Deska s názvem „V” bude překvapivě asertivní. Albu předchází první singl „Machine”, majestátní klasický song. Deset skladeb na desce je ovšem tak rozmanitých, že když zazní poslední píseň nahrávky a zároveň další singl „Something To Remember Me By”, je to taková směs dance, trance a žánrů osmdesátých let, že vám bude připadat stejnou měrou přirozená i překvapivá. „V” představuje kapelu na vrcholu, s osvobozujícím pocitem tvůrčí svobody.

„Je to risk,” říká Faris Badwan. „Ale život bez riskování je nuda. Je to antiteze tvořivosti, pokud tušíte, co budete pokaždé dělat.”

Obal alba udělal talentovaný VFX umělec a režisér Erik Ferguson, který je známý svou abstraktní tvořivou vizí.

„V” se nahrávalo v Londýně s producentem Paulem Epworthem, který mimo jiné spolupracoval s umělci jako FKA Twigs, Lorde, Rihanna, Adele, London Grammar, Florence And The Machine, Coldplay, U2 a Paul McCartney.

Basák Rhys Webb dodává: „Přestože jsme kdysi začínali s punkově garážovým zvukem, vždycky jsme toužili experimentovat a zkoumat hudební možnosti.”

Tracklist „V” je následující: „Hologram”, „Press Enter To Exit”, „Machine”, „Ghost”, „Two Way Mirror”, „Weighed Down”, „World Below”, „Gathering”, „It's A Good Life”, „Something To Remember Me By”.

Vstupenky na pražské vystoupení The Horrors za 690,- Kč + poplatky jsou k dispozici přes futurum.musicbar.cz a GoOut.cz nebo v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu budou lístky za 790,- Kč.