Jdi na obsah Jdi na menu

Udo Dirkschneider bude koncertovat s hity Accept v Brně!

24. 8. 2016

Live: Udo Dirkschneider

Datum: 09.12.2016                                            Místo: Hala Vodova, Brno

udo_dirkschneider-2016.jpgUdo Dirkschneider (foto - zdroj: facebook.com)

Udo Dirkschneider oznámil poslední velkolepý koncert s hity Accept. Skladby Accept v podání jednoho ze zakladatelů této legendární skupiny uslyšíte v Brně.

Udo Dirkschneider se rozhodl pro velký úspěch a naprosté vyprodání předchozích vystoupení odehrát ještě jeden koncert, a to v druhém největším městě České republiky.

Udo Dirkschneider končí éru Accept a do budoucna se hodlá naplno věnovat pouze své tvorbě. Fenomenální show, které předvedl letos na třech klubových koncertech a na festivalu Metalfest byli plné hitů Accept a sršila z nich neuvěřitelná energie. Třešničkou na dortu tak bude brněnský koncert.

Nenechte si ujít poslední velkolepé vystoupení Udo Dirkschneidera se silnými hity Accept, které se uskuteční 9. prosince v brněnské hale Vodova.

Vstupenky jsou k dispozici na mastersofrock.cz a v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art ve třech variantách: stání před pódiem 790,- Kč, sezení 790,- Kč a stání 690,- Kč. Ceny jsou platné do 31. srpna, pak se budou lístky zdražovat.