Jdi na obsah Jdi na menu

V Praze bude koncertovat australský hudebník Kim Churchill!

28. 7. 2015

Live: Kim Churchill           

Datum: 18.09.2015                                              Místo: Palác Akropolis, Praha

kim_churchill_2015.jpgKim Churchill (foto - zdroj: Palác Akropolis)

Australský folk-rockový a bluesový muzikant Kim Churchill se v rámci turné k nové desce „Silence/Win” představí 18. září v pražském Paláci Akropolis.

Kim Churchill se proslavil především svými živelnými koncerty, při kterých obratně obsluhuje kytaru a zároveň hraje na perkuse, harmoniku a ještě do toho zpívá. Čtyřiadvacetiletý Kim si za svou krátkou kariéru profesionálního hudebníka už vysloužil slušné ostruhy.

Je známý jak ve své domovině, tak mimo ni. Vystupoval sólově, jako předskokan i v rámci festivalů prakticky po celém světě. Poslední dobou jezdíval jako support Billyho Bragga, Stena Lakemana nebo Michaela Frantiho. Hrál na mnoha důležitých festivalech, mimo jiné na Montreal Jazz, na Glastonbury, Beautiful Days, SXSW, Winnipeg Folk Festival nebo na Byron Bay Blues Festival.

Kimovo nové album „Silence/Win”, které produkoval Warne Livesey (Midnight Oil), dobře propojuje jeho uměleckou lyriku s drsnými vokály. Kim zde funguje jako zvukový architekt, který své nástroje používá k tvorbě krajin, doprovázejících jeho texty. Živé podání je vpravdě virtuózní.

Vstupenky:

  • 170,- Kč – v Paláci Akropolis – ke stání – (prodej do: 17.09.2015)
  • 250,- Kč – v Paláci Akropolis – ke stání – (prodej do: 18.09.2015)
  • prodej také v sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a GoOut.cz

Web: palacakropolis.cz