Jdi na obsah Jdi na menu

V Praze se poprvé objeví zasněná kapela Men I Trust!

1. 12. 2018

Live: Men I Trust        

Datum: 26.05.2019                            Místo: Chapeau Rouge, Praha

men-i-trust.jpgMen I Trust (foto - zdroj: fource.cz)

Kanadská dream popová trojice Men I Trust, kterou si oblíbil i Tyler, The Creator, zahraje v Praze. Při jejím poslechu budete mít pocit, jako byste pluli na nekonečné hřejivé vlně. Ta 26. května dopluje i do Chapeau Rouge, kde skupina představí chystanou třetí desku.

Men I Trust razí DIY přístup, který se projevuje i tak, že se odmítají upsat jakémukoliv labelu. Když zpěvačka a kytaristka Emma Proulx nedávno otevřela svůj instagram, našla v něm zprávu od Tylera, The Creatora, v níž stálo lakonické: „Lidi, mám vás rád.” Krátce nato přišla i pozvánka na jeho vlastní festival, kde si trojice muzikantů z Montrealu zahrála po boku A$APa Rockyho nebo Kali Uchis.

Men I Trust vznikli v roce 2014 a vedle Emmy Proulx kapelu tvoří hudebníci Jessy Caron a Dragos Chiriac. Dohromady se dali na Facebooku a během dvou let spolu nahráli dvě studiová alba. V dalších letech se rozhodli zpomalit, třetí deska je plánována na únor příštího roku: „Než člověk nahraje album, měl by fanoušky nechat chvíli počkat,” myslí si Emma. Formace také před časem vydala singl „Seven”, který je novým krokem blíže k R&B a jazzu. Prvky klasických žánrů do skupiny přinesl Dragos, který na vysoké škole v Québecu studoval obor se zaměřením na jazzovou kytaru. Emma ke skladbě dodává: „Seven je o tom jednom příteli s šílenými nápady, kterého má každý z nás.”

Vstupenky na pražskou premiéru Men I Trust jsou k dispozici na webu fource.cz nebo v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketmaster za 390,- Kč.