Jdi na obsah Jdi na menu

V Praze se představí senzační Seafret!

24. 4. 2017

Live: Seafret         

Datum: 18.05.2017    Místo: Café V lese, Praha

seafret-2017.jpgSeafret (foto: Phoebe Fox)

Dali se dohromady před několika lety. Harry Draper byl zkušený místní muzikant a Jack Sedman někdy v té době objevil svůj pěvecký talent.

Začali skládat songy a dařilo se. „Písničky nám doslova padaly z nebe,” vysvětluje Jack Sedman. „Já předtím nikdy nic nenapsal a teď to šlo samo! Prostě to mezi námi funguje!”

Seafret je slovo, které označuje jednak tyhle dva hudebníky, jednak mlhu, která se valí v létě ze Severního moře na pevninu. Dvojice teď bydlí v Londýně a moře jim moc schází.

Seafret skládají upřímnou muziku, která vás uchvátí. V písních zpívají o životě kolem, jsou totiž skvělí pozorovatelé. Představte si mořskou mlhu protkanou akustickými nástroji, něžnou elektronikou, šeptavými smyčci a melancholickými vokály.

Skladba „Oceans” má přes 36 milionů streamů na Youtube a Spotify. V klipu se objevila hvězda „Game of Thrones” Maisie Williams.

Seafret vydali nový singl „Blank You Out” a nejen ten zahrají 18. května v pražském Café V lese. Buďte při tom!

Vstupenky na pražské vystoupení Seafret jsou k dispozici v síti GoOut.cz za 250,- Kč + poplatky. Na místě v den koncertu budou lístky k sehnání za 300,- Kč.