Jdi na obsah Jdi na menu

Adam Mišík řeší v klipu k písni K.O. milostný trojúhelník

20. 3. 2018

adam-misik_2018.jpgAdam Mišík (foto - zdroj: facebook.com)

Adam Mišík již předchozím singlem ukázal schopnost vytvořit zajímavou taneční hudbu. Nový směr potvrzuje i videoklipem k songu „K.O.”. Party v luxusní vile režíroval Ondřej Urbanec a role femme fatale se zhostila Anna Kadeřávková.

„Vždycky jsem chtěl dělat muziku do klubů. S kamarády v autě, na house party, na diskotéce - pokaždé chceme poslouchat EDM. Možná to v perspektivě prvního alba tak nevypadá, ale taneční pop byl můj oblíbený žánr. Zatímco předchozí singl Slowmo byl více urban a popový, skladba K.O. je vyloženě houseová. Jsem zvědavý na reakce fanoušků, jestli to přijmou,” komentuje Adam.

Vizuál se natáčel v luxusní vile s výhledem na Prahu, ve které se rozjela pořádná taneční party. Na ní se dvě sokyně o Adama v hlavní roli málem popraly. Vedle milostného trojúhelníku Adam Mišík, Anna Kadeřávková a Vindy Krejčí může pozorný divák ve vedlejších rolích zahlédnout i další Adamovy známé z řad herců a influencerů.

„S Adamem jsem dělal už druhé video. Spolupráce s ním mě díky jeho profesionalitě baví. Kromě zpěváka je totiž i výborný herec. Mám radost, že si v klipu zahrála mladá herečka Anna Kadeřávková, která svou roli zvládla perfektně. Skvělá byla také Vindy Krejčí, jež se v minulém roce dostala až na vrchol modelingu - na finále Miss Global Vietnam v Kambodži. My jsme si natáčení užili, tak snad to bude stejné i u diváků,” dodává režisér Ondřej Urbanec.

Text - zdroj: ireport.cz/Lucie Šimůnková