Jdi na obsah Jdi na menu

Adam Mišík vydal svůj zatím nejosobnější singl V Tobě

2. 5. 2018

adam-misik_2018.jpgAdam Mišík (foto: Eva Neužilová)

Čtyři roky po debutovém albu „Parfém” Adam Mišík stále vytrvale hledá svou tvář. Zatímco poslední dva singly „Slowmo” a „K.O.” se nesly v současném tanečním duchu, ale zpěvák je bohužel pohřbil nesrozumitelnou výslovností a afektem, teď na to jde trochu jinak.

S kytarou složil autorský song „V Tobě”, o kterém sám říká, že je jeho nejosobnější. Produkovali ho Ondřej Fiedler s Marcelem Procházkou a v neděli ho Adam v premiéře uvedl při přímém přenosu semifinále SuperStar.

„Již delší dobu jsem si pohrával s myšlenkou vzít kytaru a vrátit se ke svým hudebním začátkům. Myslím, že jsem potřeboval čas a také muzikantskou podporu, kterou jsem od Ondry i Marcela měl. Píseň V Tobě je pro mne zatím nejosobnější skladbou a absolutním kontrastem k mé předchozí tvorbě,” vysvětluje Adam Mišík.

Řekněme si na rovinu, že Adam Mišík zatím není žádným osobitým autorem s originálním rukopisem, proto nečekejme nic dosud neslyšeného. Ale baladická poloha jeho hlasu docela sluší a také produkce posunula song do kategorie nadprůměru. Adam tu tedy konečně naplňuje své ambice. Dělá pop vkusný, aktuální a s dobrým zvukem. Snad mu to vydrží.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek