Jdi na obsah Jdi na menu

Alison Goldfrapp servíruje euforickou náladu v songu Fever

26. 2. 2023

alison-goldfrapp.jpgAlison Goldfrapp (foto: Mat Maitland/BMG)

Letos se dočkáme první sólové desky od Alison Goldfrapp. Dle dosud uvolněných upoutávek je patrné, že půjde o výraznou sešlost spoluprací hlavní aktérky s několika tvůrci tanečněji orientované elektroniky. V pilotním singlu „Digging Deeper” se spojila s dvojicí Claptone, v novince „Fever” našla společnou řeč s Paulem Woolfordem, jenž tvoří také pod pseudonymy Bobby Peru a Special Request.

Čerstvá skladba je euforickou jízdou, kterou pohání výrazná klavírní linka vsazená do rytmů housu a techna, jak je u Paula dobrým zvykem. Už jeho předchozí propojení s Diplem v singlech „Looking For Me” a „Promises” mu otevřelo dveře k dalším příležitostem. Skladba „Fever” je jednou z nich a rozhodně má šanci figurovat v playlistech DJů během blížících se letních parties.

Detaily ohledně vydání alba drží Alison Goldfrapp v tajnosti. Potvrdila zatím, že na 18. května chystá speciální koncert v nově vzniklém londýnském prostoru HERE at Outernet. S největší pravděpodobností zde představí většinu chystaného materiálu a odehraje selekci zavedených tracků domovských Goldfrapp.

Text - zdroj: musicserver.cz/Dan Hájek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář