Jdi na obsah Jdi na menu

Americká kapela Theocracy se po sedmi letech hlásí ve velkém stylu

6. 9. 2023

theocracy.jpgTheocracy (foto - zdroj: facebook.com)

Powermetaloví progresivci z Texasu Theocracy vydají 13. října po sedmi letech nové album nazvané „Mosaic”. A že nás čekají velké věci, naznačuje i důvěra vydavatelství Atomic Fire Records, u něhož kolekce spatří světlo světa. První je k poslechu singl „Return To Dust”.

„Je to prototyp střednětempé zpěvné skladby s klasicky mohutným refrénem ve stylu Theocracy,” říká kapelník Matt Smith. „Nijak zvlášť progresivní nebo tak, ale nakažlivý, postavený na skvělém riffu a plný energie. Text pojednává o nevyhnutelnosti smrti a volbě toho pro koho nebo pro co budeme ten krátký čas, který máme na naší planetě vymezený, žít.” „Return To Dust” je prý jen jedním ze střípků nové desetiskladbové mozaiky, jež má stylově nabídnout vše mezi power metalem a thrashem, od zasněného až po majestátní.

„Theocracy jsou moje životní dílo. Už jako kluk jsem chtěl skládat písně, takže kapelu jsem nosil v hlavě dlouhé roky předtím, než jsem ji založil. Díky ní jsem procestoval celý svět a umožnila mi překonat nejdivočejší sny tím, že jsem mohl vydávat vlastní songy a jsem za to vděčný,” tvrdí Matt Smith.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář