Jdi na obsah Jdi na menu

Anna K. představila videoklip k songu Na malou chvíli

21. 8. 2020

anna-k..jpgAnna K. (foto: Angelika Špicarová)

Anna K. vydala singl „Na malou chvíli”, který je aktuálně čtvrtou nejhranější domácí skladbou v rádiovém éteru. Pod taktovkou Martina Linharta k němu natočila klip, v němž hraje také Tomáš Vartecký.

„Mám z videa obrovskou radost, vypadá přesně tak, jak jsem si ho představovala. Marty je fakt talent, znám ho už tisíc let, tak jsem mu věřila. Celý jeho tým v čele s Pájou Dostálovou byl naprosto profesionální, a ještě k tomu to jsou moc milí lidé,” raduje se z novinky, ze které sálá pozitivní energie, Anna K.

Režisér Martin Linhart měl cíl nezatěžkávat vizuální podobu skladby komplikovaným scénářem. „Využili jsme pro natáčení světelně nejhezčí části dne, a to východ a západ slunce. Další atmosférické prvky tvoří americký karavan a celá scénografie kolem něj, která lokaci zabydlela a pro Annu K. tak vytvořila velice příjemné místo pro tvorbu a odpočinek. Ostatně, v celém klipu pozorujeme zpěvačku právě při těchto činnostech.”

A jelikož má Anna K. ráda zvířata, ani ta nemohla ve videu chybět. Společnost jí v něm konkrétně dělá rybička Ignác a fenka Tara. Ve vizuálu si pak zahrál i životní partner zpěvačky, Tomáš Vartecký, který pro ni celou píseň složil. „Našim přáním bylo, aby se v klipu objevil i on. Doufám, že se lidé, tak jako my všichni, co jsme na tom pracovali, na malou chvíli zastaví v chaosu dne a videoklip jim udělá dobrou náladu. Nám se to při natáčení určitě povedlo,” dodal Martin Linhart.

Produkce songu a zvuku se ujal pětinásobný držitel ceny Grammy Chris Lord-Alge známý svými spolupracemi s Green Day nebo Madonnou. Kytarovými party přispěl kytarista Bon Jovi, Phil X. „Myslím, že je to bomba, povedla se nám úžasná píseň. Je o nás a o životě, který žijeme téměř všichni, co jsme tolik let bok po boku s jedním partnerem. Je to dar,” uzavírá oblíbená zpěvačka.