Jdi na obsah Jdi na menu

Avril Lavigne zveřejnila temný klip k další skladbě z aktuální desky

24. 7. 2019

avril-lavigne.jpgAvril Lavigne (foto - zdroj: facebook.com)

S comebackovou deskou Avril Lavigne to nejdříve vypadalo nadějně, po vřelém přijetí titulní písně však nakonec celkem zdařilé album „Head Above Water” hitparádami jen prošumělo. Přesto kanadská zpěvačka jeho propagaci nevzdává a představuje další singl.

Volba padla na skladbu „I Fell In Love With The Devil”, ve které zpívá o sžírající lásce. „Zamilovala jsem se do ďábla, prosím, zachraňte mě z toho pekla,” líčí Avril své pocity. Podobně jako v loňském roce vydaném pilotu tedy sází na melodramatičnost. Není proto divu, že jde o naléhavě vystavěnou baladu, která svou strukturou moc nepřekvapí, ale fanoušky rozhodně potěší.

Očekávanou temnou estetiku má také videoklip. Avril Lavigne v něm řídí pohřební vůz převážející rakev, v níž leží ona sama. Vidíme ji v pompézních červených šatech, ale i zahalenou v černé kápi a držící kříž. Právě užití náboženského symbolu ve spojení se slovy o lásce k ďáblovi mohou být pro konzervativce provokací. A vzbudit nějakou tu kontroverzi by interpretka potřebovala. Bez ní totiž nejspíš zůstane jen u příjemného dílka, které se dál než k jejím skalním příznivcům nedostane.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek